ERUDIO

În 2005, împreună cu trei parteneri, am înființat ERUDIO, o companie al cărei obiect de activitate este crearea și derularea de programe educaționale la garnița dintre cultură și afaceri, adresate top–managerilor romani. Plecând de la o idee originală care îmi aparține, ERUDIO a lansat conceptul “Erisma – Leadership creativ”, primul concept de acest fel din România.

ERUDIO este un pionier în educația executivă din România. Mult mai mult decât o școală de lideri, programele noastre aduc o perspectivă originală și facilitează întâlniri memorabile între lumi aparent diferite, dar care au o trăsătură comună: preocuparea pentru excelență și calitate.

Motivația Erudio este aceea că orice companie, organizație sau comunitate are de câștigat investind inteligent în dezvoltarea talentelor ei, a vârfurilor ei. Orice lider are de câștigat investind inspirat în timpul petrecut împreună cu oameni de la care poate învăța și pe care îi poate învăța. Conceptul Erudio constă în derularea unor programe de educație, de dezvoltare personală și de interacțiune care să propună soluții creative, inovatoare la provocările cărora liderii din diferite domenii sunt nevoiți să le facă față. Mijlocul de realizare a scopului asociației îl constituie schimbul de cunoștințe, idei, experiențe și emoții, prin întâlnirea membrilor acestei comunități în cadrul programelor asociației sau al proiectelor desfășurate împreună.

Aceasta este, în viziunea noastră, expresia cea mai bogată a educației – cunoaștere pusă în practică prin efortul comun, pentru beneficiul comun. Erudio - Expresia Educației.

ERISMA - Leadership creativ

Programul Erisma a fost creat pentru educarea și rafinarea abilităților esențiale de leadership și este singurul program din România axat pe dezvoltarea personală a liderului cu valorile și talentele sale unice. Cele 4 module sunt gândite astfel încât liderii să-și descopere autenticitatea și creativitatea. Ce înțelegem prin asta?

  • Leadership-ul este despre asumarea propriilor valori, despre a trăi și a comunica aceste valori
  • Leadership-ul este însuflețire, atragerea celorlalți, alinierea lor din convingere la o viziune
  • Capacitatea de a-i atrage pe alții se bazează pe o comunicare creativă și captivantă, adaptată auditoriului

Modulele programului sunt Arta Cultivării, Tehnicile Teatrale, Scrierea Creativă și Vorbirea în public, iar profesori sunt Horia Patapievici, Adrian Titieni, Ioana Pârvulescu, Liviu Papadima si Mugur Ciumăgeanu. În cei 10 ani de la lansarea programului peste 400 de CEO, președinți și vicepreședinți, antreprenori și top-manageri din varii industrii au absolvit Erisma - Leadership Creativ.

EMERITUS - Conducerea prin valori

Cu sute de ani în urmă, meseria de conducător era dobândită mai cu seamă prin naștere. Oamenii deveneau conducători încet, aveau răgazul să învețe ce înseamnă asta, să privească la cum fac alții, să dobândească înțelepciunea necesară în misiunea de a conduce destine. Astăzi, cei mai mulți dintre noi am ajuns conducători repede, fără o pregătire aparte și facem ce am văzut că se face sau am citit că se face fără să ne dăm răgazul să reflectăm suficient asupra acestor practici și asupra adecvării lor la realitățile momentului nostru. Suntem, pur și simplu, pe repede-înainte.

Emeritus creează o pauză de reflecție. Moderat de câteva dintre cele mai strălucite minți ale momentului, cursul vă propune teme de reflecție esențiale pentru conducători, dintr-un unghi complet diferit decât cel cu care sunteți, poate, obișnuiți. Este un curs despre filosofia conducerii oamenilor, despre valorile esențiale ale conducătorilor, despre înțelegerea profundă a naturii umane și a felului în care ea ajută sau inhibă capacitatea noastră de a excela împreună.

ESTORIA - Leadership și Comunicare

Clubul de teatru ERUDIO este o continuare a procesului de autocunoaştere şi de învăţare experienţială început la Erisma. Pe scenă ai şansa să descoperi ce te defineşte, ce poţi oferi celorlalţi şi, mai ales, cum ţi se potriveşte să o faci.

Iar cine a trecut măcar o dată prin această experienţă rămâne marcat de revelaţiile de ordin personal. Descoperi că ai o imensă capacitate de concentrare în condiţii de stres, experimentezi energia pe care o primeşti de la public, înveţi despre colegul de joc că îţi este ancoră şi sprijin pentru fiecare replică şi fiecare pas pe care îl faci pe scenă, primeşti cu recunoştinţă aplauzele de final - omagiu pentru curajul şi libertatea de a fi îndrăznit să-ţi depăşeşti limitele.

Clubul de teatru Erudio a produs până acum 6 spectacole teatru pe care le-a jucat la Teatrul Nottara, Teatrul Metropolis, Centrul cultural pentru U.N.E.S.C.O. Nicolae Bălcescu, La Scena, Palatul Mogoșoaia și ArCub. Peste 40 de participanţi în proiect, săli pline până la refuz, emoţie, pasiune, concentrare, aplauze!.